search

Ομελέτα με σουσάμι

Σουσάμι, αυγό και τυρί δημιουργούν ένα υπέροχα εθιστικό συνδυασμό. Με τρία απλά υλικά έχεις φτιάξει την πιο απολαυστική ομελέτα που έχεις δοκιμάσει.

Δες εδώ το βίντεο:

 



Υλικά

  • 40 γρ. σουσάμι
  • 2 αυγά
  • 80 γρ. τριμμένο τυρί light
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε τα 2 αυγά με αλάτι και πιπέρι
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το σουσάμι μέχρι να αρχίσει να παίρνει ξανθό χρώμα. Όχι περισσότερο γιατί θα καεί.
  • Προσθέτουμε τα δύο αυγά σε όλη την επιφάνεια του σουσαμιού και κλείνουμε με καπάκι.
  • Μόλις ψηθεί το αυγά βάζουμε τριμμένο τυρί light στη μισή επιφάνεια.
  • Διπλώνουμε την ομελέτα και σερβίρουμε.
Cool Artisan