Σουσάμι, αυγό και τυρί δημιουργούν ένα υπέροχα εθιστικό συνδυασμό. Με τρία απλά υλικά έχεις φτιάξει την πιο απολαυστική ομελέτα που έχεις δοκιμάσει.
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 40 γρ. σουσάμι
- 2 αυγά
- 80 γρ. τριμμένο τυρί light
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τα 2 αυγά με αλάτι και πιπέρι
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το σουσάμι μέχρι να αρχίσει να παίρνει ξανθό χρώμα. Όχι περισσότερο γιατί θα καεί.
- Προσθέτουμε τα δύο αυγά σε όλη την επιφάνεια του σουσαμιού και κλείνουμε με καπάκι.
- Μόλις ψηθεί το αυγά βάζουμε τριμμένο τυρί light στη μισή επιφάνεια.
- Διπλώνουμε την ομελέτα και σερβίρουμε.