search

Αρκαδία: Ένα ερειπωμένο αρχοντικό του 1843 μετατρέπεται στο ξενοδοχείο των ονείρων μας

Το ξενοδοχείο “Hotel Vager” βρίσκεται κοντά στην Βυτίνα, Αρκαδίας. Εκεί, στους πρόποδες του Μαινάλου, όπου βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παρθένα δάση της Ευρώπης και σε υψόμετρο 900m, καμαρώνει το χωριό Λεβίδι.
Εκεί, βρίσκεται το “Hotel Vager”. Το νέο ξενοδοχείο 4* αντανακλά το αρχοντικό προφίλ του αυθεντικού μέσα από ένα σκηνοθετικά πέτρινο περίβλημα. Χτισμένο στον υψηλότερο λόφο του χωριού αναβιώνει με μεγάλο σεβασμό τις μνήμες του παρελθόντος και ταξιδεύει τον επισκέπτη σε άλλες εποχές. Πρόκειται για μεταμόρφωση ενός ερειπωμένου αρχοντικού – του 1843- σε ένα 4* ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις.
Η μοναδική θέα που προσφέρεται απλόχερα στους επισκέπτες ακόμα και μέσα από το ανοιχτό Hydropool spa, η βόλτα με τις “γουρούνες” Polaris στο δάσος μετά από ένα πλούσιο σπιτικό πρωινό, ο απογευματινός καφές στην αυλή ή στο τζάκι θα χαλαρώσουν τον επισκέπτη και θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις.
Τα ονόματα Honeymoon, Sfendamos, Elatos, Dris, Kedros, Platanos, Kastania, Secret & Cave ξεχωρίζουν τις εννέα σουίτες του ξενοδοχείου με τζάκι, διαφορετικές γήινες ή παλ αποχρώσεις, ξύλινες οροφές και χωριτικότητα από 2-3 άτομα αναλόγως την επιλογή.

Για πρωινό σερβίρεται όλος ο γαστρονομικός πλούτος της Πελοποννήσου και πρώτες ύλες διαλεγμένες από τους τοπικούς παραγωγούς, προϊόντα ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, παραδοσιακά Αρκαδικά εδέσματα συνθέτουν τη γαστρονομική κουλτούρα και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της περιοχής.

Κουλούρια, παραδοσιακό γιαούρτι, μέλι, ταχίνι και παστέλι, μαρμελάδες τοπικές παραδοσιακές δια χειρός Μαρίνας Βάγγερ, ελιές, αυγά, πίτες, φρέσκα φρούτα, χυμοί και φρουτοσαλάτες, ζεστή παραδοσιακή σούπα και φυσικά καφές.
Η εμπειρία ολοκληρώνεται με το κρασί. Η σπανιότητα και η διαχρονικότητα του Αρκαδικού αμπελώνα βρίσκει την καλύτερή της έκφραση στην παραγωγή κρασιών παγκόσμιας αναγνώρισης. Υψηλή οξύτητα, έντονη μεταλλικότητα και κυρίαρχα αρώματα εσπεριδοειδών είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν τον πολύπλοκο χαρακτήρα του μοσχοφίλερου και αναδεικνύουν τις ιδιαιτερότητες της Αρκαδικής  γης με απόλυτη αρμονία.
Τέλος,  τα ιδιωτικά μαθήματα μαγειρικής του ξενοδοχείου απευθύνονται σε εκείνους που αγαπού τη μαγειρική, τη δημιουργικότητα, τις φίνες γεύσεις, την παραδοσιακή Ελληνική τοπική κουζίνα, αλλά και σε όσους θέλουν απλά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να γευτούν μοναδικές γεύσεις.


Cool Artisan