Σαλάτα κινόα με καλοκαιρινά λαχανικά και το vegan schnitzel Garden Gourmet που είναι έτοιμο σε 10 λεπτά (σε airfryer ή τηγάνι), είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας και φυτικές ίνες.
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 1 συσκευασία vegan schnitzel Garden Gourmet
- 50 γρ. κινόα (ζυγισμένη άβραστη)
- 2 ντομάτες (κομμένες σε μικρά κυβάκια)
- 1/2 αγγούρι, κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 πιπεριά Φλωρίνης (κομμένη σε μικρά κυβάκια)
- 1 καρότο, περασμένο στον τρίφτη
-
60 ml ελαιόλαδο
-
20 ml χυμό λεμονιού
-
1 κτσ μουστάρδα
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Εκτέλεση
Για το σνίτσελ- Βάζουμε το σνίτσελ στον κάδο του airfryer και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180°C
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ κι ανακατεύουμε καλά.
- Ξεπλένουμε καλά την κινόα κάτω από τρεχούμενο νερό
- Τη βράζουμε για 20 λεπτά σε νερό μέχρι να "σκάσει".
- Την κρυώνουμε σε ένα λεπτό σουρωτήρι κάτω από τρεχούμενο νερό.
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ κι ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε το dressing κι ανακατεύουμε.
- Τέλος, σερβίρουμε και προσθέτουμε το σνίτσελ πάνω από τη σαλάτα.