search

Σαλάτα κινόα με λαχανικά και βίγκαν σνίτσελ

Σαλάτα κινόα με καλοκαιρινά λαχανικά και το vegan schnitzel Garden Gourmet που είναι έτοιμο σε 10 λεπτά (σε airfryer ή τηγάνι), είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας και φυτικές ίνες.

Δες εδώ το βίντεο:

 



Υλικά

  • 1 συσκευασία vegan schnitzel Garden Gourmet
  • 50 γρ. κινόα (ζυγισμένη άβραστη)
  • 2 ντομάτες (κομμένες σε μικρά κυβάκια)
  • 1/2 αγγούρι, κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης (κομμένη σε μικρά κυβάκια)
  • 1 καρότο, περασμένο στον τρίφτη
Για το dressing
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • 20 ml χυμό λεμονιού
  • 1 κτσ μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Για το σνίτσελ
  • Βάζουμε το σνίτσελ στον κάδο του airfryer και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180°C
Για το dressing
  • Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ κι ανακατεύουμε καλά.
Για τη σαλάτα
  • Ξεπλένουμε καλά την κινόα κάτω από τρεχούμενο νερό
  • Τη βράζουμε για 20 λεπτά σε νερό μέχρι να "σκάσει".
  • Την κρυώνουμε σε ένα λεπτό σουρωτήρι κάτω από τρεχούμενο νερό.
  • Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ κι ανακατεύουμε καλά.
  • Προσθέτουμε το dressing κι ανακατεύουμε.
  • Τέλος, σερβίρουμε και προσθέτουμε το σνίτσελ πάνω από τη σαλάτα.
Cool Artisan