Our favorite recipe becomes “modern” with an ingredient that everyone loves.
Avocados also fits perfectly with yoghurt and garlic.
Read also:
Ingredients
-
,
- 2 ripe avocados ,
- 400 gr yogurt, drained ,
- 4 cloves of garlic, grated ,
- 1 pinch of salt ,
- 1 tablespoon dill, finely chopped (optional) ,
- 2 tablespoon vinegar ,
- 5 tablespoon olive oil ,
- 1 cucumber, grated and drained
Instructions
-
,
- Λιώνουμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει σαν "πουρές" πατάτας. ,
- Τρίβουμε το αγγούρι, στο χοντρό του τρίφτη και το στίβουμε πολύ καλά. ,
- Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το αβοκάντο, το σκόρδο τριμμένο, το αλάτι, το ξύδι, τον άνηθο, το ελαιόλαδο και το αγγούρι. ,
- Ανακατεύουμε καλά, να ομογενοποιηθούν τα υλικά. ,
- Βάζουμε το τζατζίκι στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες και αφού κρυώσει, το σερβίρουμε σαν συνοδευτικό.