Απολαυστικά, νηστίσιμα και πάνω απ’ όλα πανεύκολα αφού το μόνο που κάνεις είναι να χτυπήσεις όλα τα υλικά στο μπλέντερ και να πλάσεις τα τρουφάκια. Φουντούκια, χουρμάδες και Digestive Παπαδοπούλου Χωρίς Ζάχαρη παντρεύονται σε ένα λαχταριστό συνδυασμό.
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
-
100 γρ. φουντούκια
-
100 γρ. Digestive Παπαδοπούλου Χωρίς Ζάχαρη
-
1 κτγ κακάο
-
1/2 κτγ κανέλα
-
1 πρέζα αλάτι
-
150 γρ. βασιλικοί χουμάδες χωρίς κουκούτσι
-
1 κτγ εκχύλισμα βανίλιας
-
200 γρ. κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη
Εκτέλεση
-
Βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ τα φουντούκια, τα Digestive Παπαδοπούλου Χωρίς Ζάχαρη, το κακάο, την κανέλα και το αλάτι.
-
Χτυπάμε καλά για 2 λεπτά
-
Προσθέτουμε τους χουρμάδες, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
-
Πλάθουμε 30 τρουφάκια
-
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
-
Περνάμε τα τρουφάκια από τη λιωμένη κουβερτούρα και τα αραδιάζουμε σε μια επιφάνεια στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί.
-
Πασπαλίζουμε με τριμμένο φουντούκι μέχρι να σταθεροποιηθεί η κουβερτούρα,
-
Διατηρούμε στη συντήρηση του ψυγείου για έως και 15 μέρες.