search

Κοτόπιτα με κότατζ στο airfryer (5 υλικά)

Είναι η κοτόπιτα που ψήνεται σε 3 πεντάλεπτα και βγαίνει τέλεια κάθε φορά! Την φτιάχνω με έτοιμο ψημένο (ή βραστό) κοτόπουλο. Αντί για μοτσαρέλα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι κίτρινο τυρί light θέλεις.

Tip: Προσθέτεις αλάτι κ πιπέρι στο μίγμα των αυγών ανάλογα με τα γούστα σου. Εγώ δεν έβαλα καθόλου γιατί το ψητό κοτόπουλο έχει ήδη.

Προσφορά για λίγες μέρες: Βρες το Philips Airfryer με ένα κλικ εδώ στα 89.90 ευρώ

 

Δες εδώ το βίντεο:

 



Υλικά

  • 2 τορτίγιες
  • 250 γρ. μοτσαρέλα ή κίτρινο τυρί light
  • 2 αυγά
  • 100 γρ. κότατζ
  • 150 γρ. ψημένο κοτόπουλο (ή βραστό)
  • 1/2 κτγ πάπρικα

Εκτέλεση

  • Βάζουμε στη βάση του σκεύους του airfryer μια τορτίγια.
  • Προσθέτουμε 100 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα και σκεπάζουμε με ακόμα μια τορτίγια.
  • Ψήνουμε στους 180°C στο airfryer για 5 λεπτά.
  • Σε ένα μπολ χτυπάμε το κότατζ με τα αυγά και την πάπρικα.
  • Προσθέτουμε το κοτόπουλο κι ανακατεύουμε. Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι ανάλογα τα γούστα μας.
  • Μεταφέρουμε το μίγμα μέσα στις ψημένες τορτίγιες και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά στους 180°C.
  • Τέλος, προσθέτουμε την υπόλοιπη τριμμένη μοτσαρέλα από πάνω και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά στους 180°C.
Cool Artisan