Είναι η κοτόπιτα που ψήνεται σε 3 πεντάλεπτα και βγαίνει τέλεια κάθε φορά! Την φτιάχνω με έτοιμο ψημένο (ή βραστό) κοτόπουλο. Αντί για μοτσαρέλα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι κίτρινο τυρί light θέλεις.
Tip: Προσθέτεις αλάτι κ πιπέρι στο μίγμα των αυγών ανάλογα με τα γούστα σου. Εγώ δεν έβαλα καθόλου γιατί το ψητό κοτόπουλο έχει ήδη.
Προσφορά για λίγες μέρες: Βρες το Philips Airfryer με ένα κλικ εδώ στα 89.90 ευρώ
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 2 τορτίγιες
- 250 γρ. μοτσαρέλα ή κίτρινο τυρί light
- 2 αυγά
- 100 γρ. κότατζ
- 150 γρ. ψημένο κοτόπουλο (ή βραστό)
- 1/2 κτγ πάπρικα
Εκτέλεση
- Βάζουμε στη βάση του σκεύους του airfryer μια τορτίγια.
- Προσθέτουμε 100 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα και σκεπάζουμε με ακόμα μια τορτίγια.
- Ψήνουμε στους 180°C στο airfryer για 5 λεπτά.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε το κότατζ με τα αυγά και την πάπρικα.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο κι ανακατεύουμε. Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι ανάλογα τα γούστα μας.
- Μεταφέρουμε το μίγμα μέσα στις ψημένες τορτίγιες και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά στους 180°C.
- Τέλος, προσθέτουμε την υπόλοιπη τριμμένη μοτσαρέλα από πάνω και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά στους 180°C.