Με 5 απλά υλικά φτιάχνεις ένα πρωτεϊνικό σνακ, υγιεινό και πεντανόστιμο. Ο συνδυασμός από ρεβίθια και Μακεδονικό Ταχίνι παράγει πρωτεΐνη υψηλότατης αξίας για τον οργανισμό, απαραίτητη σε περιόδους νηστείας ή σε διατροφές που αποκλείουν το κρέας, όπως η βίγκαν και η plant-based.
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 250 γρ. μαγειρεμένα ρεβίθια
- 60 ml Μακεδονικό Ταχίνι (Κλασσικό ή με Λεμόνι)
- 1 κ.σ. σουσάμι
- 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
- 1/2 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ βάζουμε το Μακεδονικό Ταχίνι (Κλασσικό ή με Λεμόνι), το σουσάμι και την πάπρικα.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε τα ρεβίθια κι ανακατεύουμε για τα ντύσουμε καλά από όλες τις πλευρές.
- Τα μεταφέρουμε σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί
- Ψήνουμε στους 200C για 20- 25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα
- Αποθηκεύουμε σε αεροστεγές δοχείο.