Αυγά, γιαούρτι και λιωμένη σοκολάτα φτιάχνουν το πιο θρεπτικό, φουλ σε πρωτεΐνη σουφλέ. Η καρδιά είναι ρευστή σοκολάτα ενώ το εξωτερικό περίβλημα έχει υφή σαν κέικ – χωρίς να έχει καθόλου βούτυρο και χωρίς ζάχαρη.
Υλικά
- 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα - χωρίς ζάχαρη
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 5%
- 4 αυγά
- 2 κτσ κορν φλάουρ
- 4 κομμάτια των 10 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα - χωρίς ζάχαρη
Εκτέλεση
-
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων
-
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη λιωμένη κουβερτούρα, το γιαούρτι, τα αυγά, το κορν φλάουρ και χτυπάμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
-
Μεταφέρουμε σε αντικολλητικές φόρμες
-
Γεμίζουμε μέχρι τα 3/4 με το μίγμα.
-
Προσθέτουμε ένα κομμάτι κουβερτούρας 10 γρ. στο κέντρο κάθε φόρμας και το βυθίζουμε για να καλυφθεί από το μίγμα.
-
Ψήνουμε στο airfryer στους 200°C για 5 λεπτά. Εναλλακτικά σε πολύ καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 6-7 λεπτά.
-
Σερβίρουμε απευθείας.