Τα υλικά που έχεις συνηθίσει σε ένα τυπικό πρωινό: βρώμη, γιαούρτι και σοκολάτα μετατρέπονται σε μια απολαυστική μους που μπορείς να προετοιμάσεις από την προηγούμενη μέρα. Μπορείς να βάλεις το γλυκαντικό της επιλογής σου για ένα πιο γλυκό αποτέλεσμα.
Tip: Προαιρετικά μπορείς να προσθέσεις γλυκαντικό της επιλογής σου για να έχεις μια πιο γλυκιά γεύση. Μπορείς να βάλεις 80 γρ. μέλι για ένα πιο θρεπτικό αποτέλεσμα – ειδικά αν πρόκειται για παιδάκια – ή 2 κτσ στέβια για μια εκδοχή, χαμηλή σε θερμίδες,
Υλικά
-
450 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 5%
-
120 γρ. βρώμη
-
60 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 80 γρ. μέλι ή 2 κτσ στέβια
Εκτέλεση
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Στον κάδο του μπλέντερ βάζουμε το γιαούρτι, τη βρώμη και τη λιωμένη κουβερτούρα.
- Χτυπάμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
- Μεταφέρουμε σε ό,τι σκεύος έχουμε (μπολ, ποτήρι ή τσέρκι).
- Παγώνουμε στη συντήρηση του ψυγείου για τουλάχιστον 3 ώρες.
- Γαρνίρουμε με κακάο και σερβίρουμε.