search


Υλικά

Για τη μους

    • 1 κονσέρβα γάλα ζαχαρούχο
    • 400ml κρέμα γάλακτος
    • 150ml χυμό λεμονιού (και το ξύσμα από 2 λεμόνια)

Για τη διακόσμηση (προαιρετικά)

  • μπισκότα  της επιλογής σου
  • cranberries
  • ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με την κρέμα γάλακτος για 10 λεπτά περίπου μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. 
  • Προσθέτουμε το ξύσμα και μετά το χυμό λεμονιού σταδιακά, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε διαρκώς με το μίξερ μέχρι να έχουμε ένα αφράτο μείγμα.
  • Σπάμε και μοιράζουμε τα μπισκότα σε 6 ποτήρια.
  • Προσθέτουμε τη μους με κουτάλι ή σακούλα ζαχαροπλαστικής
  • Αφήνουμε τα ποτήρια μετά στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε.
*Προαιρετικά, όταν είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε διακοσμούμε με cranberries και λίγη ζάχαρη άχνη.