Λατρεύω τα γλυκά με μήλο και κάθε είδος apple crumble. Η σημερινή συνταγή φτιάχνεται σε χρόνο dt και ο μόνος “κόπος” είναι να καθαρίσεις τα μήλα.
Υλικά
- 3 κόκκινα μήλα
- 2 κ.σ. βούτυρο καρύδας (ή ό,τι άλλο βούτυρο θες)
- 50 γρ. βρώμη
- 1 κ.γ. κανέλα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Λιώνουμε το βούτυρο καρύδας και το ανακατεύουμε με τη βρώμη.
- Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε κομμάτια (εγώ κόβω κάθε μήλο σε 6 κομμάτια για γρήγορο ψήσιμο).
- Ανακατεύουμε τα μήλα με το μείγμα βρώμη-βούτυρο και το μεταφέρουμε σε ένα αντικολλητικό σκεύος.
- Πασπαλίζουμε προαιρετικά με κανέλα
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40 λεπτά.