search

Τορτίγιες γεμιστές με ομελέτα και κότατζ

Ένα πρωινό χαμηλό σε θερμίδες, φουλ σε πρωτεΐνη, που φτιάχνεται σε λιγότερο από 5 λεπτά και ψήνεται σε 20.



Υλικά

  • 200 γρ. κότατζ
  • 1 αυγό
  • 2 τορτίγιες
  • 1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
  • 100 γρ. τυρί τριμμένο light
  • 2 κτσ σουσάμι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  • Στον κάδο του μπλέντερ βάζουμε το κότατζ, το αυγό, αλάτι και πιπέρι.
  • Χτυπάμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
  • Τυλίγουμε 2 τορτίγιες και τις κόβουμε σε έξι ίσα μέρη.
  • Μοιράζουμε το μίγμα σε μια φόρμα με 6 θήκες για μάφιν.
  • Βάζουμε ένα κομμάτι τορτίγια σε κάθε θήκη.
  • Βάζουμε από πάνω ψιλοκομμένη ντομάτα, τριμμένο κίτρινο τυρί και σουσάμι.
  • Ψήνουμε στους 180°C στον αέρα για 20 με 30 λεπτά.
Cool Artisan