Με τρία μόνο υλικά φτιάχνεις την πιο υγιεινή εκδοχή της σοκολάτας του Ντουμπάι. Αντί για κανταΐφι χρησιμοποιώ βιολογικά κορν φλέικς που μένουν τραγανά σε κάθε μπουκιά.
Δες εδώ το βίντεο:
Υλικά
- 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
- 100 γρ. κορν φλέικς (βιολογικά, χωρίς ζάχαρη)
- 350 γρ. πραλίνα φιστικιού Αιγίνης
Εκτέλεση
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί
- Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την πραλίνα με τα κορν φλέικς
- Καλύπτουμε με τη μισή ποσότητα της λιωμένης κουβερτούρας τη βάση μιας φόρμας για κέικ 27x14x6cm
- Προσθέτουμε το μίγμα και το απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια.
- Προσθέτουμε την υπόλοιπη σοκολάτα από πάνω
- Μεταφέρουμε στη συντήρηση του ψυγείου για τουλάχιστον 2 ώρες.
- Κόβουμε και σερβίρουμε.