search

Σοκολάτα γεμιστή με φιστίκι Αιγίνης και κορν φλέικς

Με τρία μόνο υλικά φτιάχνεις την πιο υγιεινή εκδοχή της σοκολάτας του Ντουμπάι. Αντί για κανταΐφι χρησιμοποιώ βιολογικά κορν φλέικς που μένουν τραγανά σε κάθε μπουκιά.

Δες εδώ το βίντεο:



Υλικά

  • 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
  • 100 γρ. κορν φλέικς (βιολογικά, χωρίς ζάχαρη)
  • 350 γρ. πραλίνα φιστικιού Αιγίνης

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί
  • Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την πραλίνα με τα κορν φλέικς
  • Καλύπτουμε με τη μισή ποσότητα της λιωμένης κουβερτούρας τη βάση μιας φόρμας για κέικ 27x14x6cm
  • Προσθέτουμε το μίγμα και το απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια.
  • Προσθέτουμε την υπόλοιπη σοκολάτα από πάνω
  • Μεταφέρουμε στη συντήρηση του ψυγείου για τουλάχιστον 2 ώρες.
  • Κόβουμε και σερβίρουμε.
Cool Artisan