Ο συνδυασμός μάνγκο με αβοκάντο δημιουργεί την πιο ωραία μεξικάνικη σαλάτα, ή αλλιώς salsa που συνοδεύει τις γαρίδες πανέ. Η μεξικάνικη salsa με αβοκάντο και μάγκο είναι μια φρέσκια, δροσιστική σάλτσα που συνδυάζει γλυκές, αλμυρές και ελαφρώς πικάντικες γεύσεις. Είναι ιδανική για συνοδευτικό με tacos, nachos, ψητά κρέατα ή ακόμα και ως σαλάτα.
Υλικά
Για τις γαρίδες- 1 συσκευασία γαρίδες πανέ κατεψυγμένες
- 1 μάνγκο
- 1/4 κόλιανδρο ματσάκι ψιλοκομμένο
- 1/4 κόκκινο κρεμμύδι
- 2 κτσ χυμό λάιμ (και ξύσμα)
- αλάτι
- 3 αβοκάντο
- 100 γρ. μαγιονάτα
- 100 γρ. γιαούρτι
- Χυμό και ξύσμα από μισό λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Καυτερή Πάπρικα (κατά βούληση)
Εκτέλεση
Για τις γαρίδες-
Ετοιμάζουμε τις γαρίδες στο airfryer σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
- Κόβουμε το μάνγκο και τα αβοκάντο σε κυβάκια
- Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατεύουμε καλά.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ
- Σερβίρουμε τις γαρίδες μαζί με τη σάλσα και τη sauce στο πλάι.