Οι baby πατάτες μετατρέπονται σε μια εξαιρετική λιχουδιά! Ψήνονται και γίνονται γεμιστές με φέτα και ντομάτα.
Υλικά
- 6 baby πατάτες (βρασμένες και ξεφλουδισμένες)
- 1/2 ντομάτα (ψιλοκομμένη - μόνο η σάρκα)
- 60 γρ. φέτα
- 3 κτσ σουσάμι
- 100 γρ. κότατζ
- 1 αυγό
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ το κότατζ, το αυγό, αλάτι και πιπέρι
- Χτυπάμε καλά για 2-3 λεπτά
- Βάζουμε σε μια φόρμα για μάφιν τις βρασμένες baby πατάτες
- Τις πιέζουμε με ένα σφηνοπότηρο για να τους δώσουμε το σχήμα που θέλουμε.
- Ψήνουμε στους 200°C για 15-20 λεπτά να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα
- Τις βγάζουμε και γεμίζουμε με ντομάτα, φέτα, το μίγμα κότατζ
- Πασπαλίζουμε με σουσάμι
- Ψήνουμε στους 180°C για 10-15 λεπτά και σερβίρουμε.