Με 4 απλά υλικά, φτιάχνεις ένα βελούδινο κορμό φουλ σε φυτική πρωτεΐνη! Φιστικοβούτυρο, κακάο και μέλι συνθέτουν την πιο υγιεινή εκδοχή του αγαπημένου κορμού.
Δες εδώ το βίντεο:
Υλικά
- 300 γρ. φιστικοβούτυρο
- 20 γρ. κακάο
- 30 γρ. μέλι
- 80 γρ. φιστίκια (ψιλοκομμένα)
Εκτέλεση
- Βάζουμε τα φιστίκια σε επιφάνεια κοπής και τα ψιλοκόβουμε με ένα μαχαίρι
- Προαιρετικά, βάζουμε το φιστικοβούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων και το ζεσταίνουμε για λίγα δευτερόλεπτα προκειμένου να γίνει πιο ρευστό
- Σε ένα μπολ βάζουμε το φιστικοβούτυρο, το μέλι και το κακάο.
- Ανακατεύουμε καλά με ένα αυγοδάρτη.
- Απλώνουμε σε ένα αντικολλητικό χαρτί τα μισά φιστίκια.
- Προσθέτουμε το μίγμα από το μπολ πάνω από τα φιστίκια.
- Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φιστίκια.
- Ρολάρουμε σε σχήμα κορμού φροντίζοντας να καλυφθεί όλος ο κορμός καλά.
- Τυλίγουμε με το αντικολλητικό χαρτί.
- Μεταφέρουμε στη συντήρηση του ψυγείου για τουλάχιστον 2 ώρες.
- Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε