Με 4 μόνο υλικά, σε λιγότερα από 10 λεπτά φτιάχνεις τον πιο νόστιμο κορμό, όχι μόνο για τη Σαρακοστή αλλά και για όλο το χρόνο. Υπερ-σοκολατένιος με Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο και δημητριακά που κάνουν τραγανή την κάθε μπουκιά.
Tip: Για να γίνει vegan μπορείς να αντικαταστήσεις το μέλι με σιρόπι σφενδάμου.
Διάβασε επίσης
- 7 αποδοτικά (και οικονομικά) μίξερ χειρός για τις μαγειρικές σου δημιουργίες
- Έρευνα αγοράς: 8 κουζινομηχανές για κάθε σου συνταγή σε πολύ καλή έκπτωση
- 8 ηλεκτρικοί αποχυμωτές έως 50 ευρώ για σπιτικούς χυμούς
- 8 ατμομάγειρες σε έκπτωση για υγιεινά και οικονομικά μαγειρέματα
- Οι 10 καλύτερες μηχανές Espresso που θα δώσουν άρωμα στον απογευματινό καφέ
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 450 γρ. Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο
- 200 γρ. μέλι
- 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 300 γρ. δημητριακά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το μέλι στα μικροκύματα για 10 δευτερόλεπτα.
- Ανακατεύουμε το Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ.
- Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα που φτιάξαμε με το Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο και το μέλι.
- Προσθέτουμε και τα δημητριακά και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο.
- Απλώνουμε εκεί πάνω το μείγμα και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.
- Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω γύρω και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει για τουλάχιστον 3 ώρες.