Με 4 μόνο υλικά, σε λιγότερα από 10 λεπτά φτιάχνεις τον πιο νόστιμο κορμό, όχι μόνο για τη Σαρακοστή αλλά και για όλο το χρόνο. Υπερ-σοκολατένιος με Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο και δημητριακά που κάνουν τραγανή την κάθε μπουκιά.
Tip: Για να γίνει vegan μπορείς να αντικαταστήσεις το μέλι με σιρόπι σφενδάμου.
Διάβασε επίσης:
- Τα 8 καλύτερα blender της αγοράς κάτω από 30 ευρώ
- Τα 5 καλύτερα μίξερ χειρός της αγοράς από 18 έως 40 ευρώ
- Έρευνα αγοράς: Οι 6 καλύτερες μηχανές espresso για καφέ στο σπίτι
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 450 γρ. Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο
- 200 γρ. μέλι
- 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 300 γρ. δημητριακά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το μέλι στα μικροκύματα για 10 δευτερόλεπτα.
- Ανακατεύουμε το Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ.
- Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα που φτιάξαμε με το Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο και το μέλι.
- Προσθέτουμε και τα δημητριακά και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο.
- Απλώνουμε εκεί πάνω το μείγμα και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.
- Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω γύρω και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει για τουλάχιστον 3 ώρες.