Μια υγιεινή εκδοχή της πίτσας και ένας δικός μου (προσωρινός ελπίζω) εθισμός!
Υλικά
- 4 κουταλιές της σούπας πέστο βασιλικού
- 1/2 αβοκάντο κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 200 γρ παρμεζάνα
- 3-5 φυλλαράκια δυόσμου
Εκτέλεση
- Ανοίγουμε τη ζύμη σε ό,τι σχήμα θέλουμε και απλώνουμε πάνω το πέστο βασιλικού
- Από πάνω ρίχνουμε την παρμεζάνα
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά
- Στη συνέχεια γαρνίρουμε με το αβοκάντο, τα ραπανάκια και το δυόσμο και σερβίρουμε