search

Πίτσα με αγκινάρα, μπέικον και ελιές



Υλικά

  • 5 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
  • 6 αγκινάρες (βρασμένες ή τουρσί)
  • 5 φέτες μπέικον
  • 200 γρ παρμεζάνα
  • 50 γρ ελιές μαύρες (χωρίς κουκούτσια)

Εκτέλεση

  • Ανοίγουμε τη ζύμη σε ό,τι σχήμα θέλουμε και απλώνουμε πάνω την κόκκινη σάλτσα
  • Από πάνω βάζουμε τα υλικά και τελευταία ρίχνουμε την παρμεζάνα
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά