search

Πίτσα με ροκφόρ, καρύδια και μέλι

Η ιδέα για τη συγκεκριμένη συνταγή μου ήρθε σε μια πιτσαρία στην Αντίπαρο φέτος το καλοκαίρι που δοκίμασα μια παρόμοια συνταγή με γκοργκοντζόλα στη θέση του ροκφόρ. Ο συνδυασμός έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και σε βγάζει από τη ρουτίνα με τα ίδια και τα ίδια.

Παρακάτω σου δίνω τα υλικά για τη συνταγή και βέβαια θα χρειαστείς και επιπλέον τη βάση. Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη βασική συνταγή για να φτιάξεις σπιτική ζύμη πίτσας.



Υλικά

  • 4 κουταλιές της σούπας λευκή σάλτα για πίτσα
  • 200 γρ τυρί ροκφόρ
  • 100 γρ καρύδια
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι

Εκτέλεση

  • Ανοίγουμε τη ζύμη σε ό,τι σχήμα θέλουμε και απλώνουμε πάνω τη λευκή σάλτσα
  • Από πάνω βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το μέλι
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά
  • Στη συνέχεια γαρνίρουμε με μερικές σταγόνες μέλι και σερβίρουμε
Cool Artisan