H εποχή της παραλίας δεν απέχει παρά μόνο 6 μήνες! Be Prepared! Όπως θα δεις στα υλικά δεν βάζω ούτε ελαιόλαδο, δεν το χρειάζεται στη γεύση και σε βοηθά να μειώσεις τα λιπαρά και τις θερμίδες!
Υλικά
- 1 φλιτζάνι κινόα
- 2 φλιτζάνια νερό
- 1 κούπα πιπεριές κομμένες σε κύβους (κόκκινο και πράσινο)
- 1 /2 αβοκάντο κομμένο σε φέτες
- 1/4 φλιτζάνι φρέσκια ρίγανη
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
- Αλάτι
- Μαύρο πιπέρι
- Κρέμα μπαλσάμικο (προαιρετικά)
- Σε μια μικρή κατσαρόλα, βράζουμε την κινόα.
- Μόλις βράσει το νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό.
- Συνήθως διαρκεί περίπου 10 λεπτά. Αφήνουμε την κινόα να κρυώσει πριν φτιάξουμε τη σαλάτα
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ εκτός από το αβοκάντο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Γαρνίρουμε με 5-6 φέτες ώριμο αβοκάντο.
- Προαιρετικά σερβίρουμε με κρέμα μπαλσάμικο.
Serve With Love
Δοκίμασε τη συνταγή μου, ανέβασε φωτοραφία με hashtag #coolartisan και εγώ θα την κάνω repost εδώ