Γαρίδες Λεμονάτες! Η γεύση τους είναι η αληθινή γεύση του Αιγαίου. Είναι οι διακοπές, είναι οι βουτιές, είναι κάθε ταβέρνα σε κάθε ελληνικό νησί!
Υλικά
- 6 γαρίδες μεγάλες
- 10 γαρίδες μικρές ακέφαλες
- Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Πιπεριές χρωματιστές ψιλοκομμένες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Λίγο μαϊντανό
- Λίγο άνηθο
- Λίγο δυόσμο
- 1 λεμόνι στημένο
- Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τις μεγάλες γαρίδες.
- Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι με τις πιπεριές.
- Τοποθετούμε στο τηγάνι τις γαρίδες και σοτάρουμε για λίγο.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι το σκόρδο, τον άνηθο, τον μαϊντανό και τον δυόσμο.
- Τραβάμε από τη φωτιά και σβήνουμε με τον χυμό από το λεμόνι.