Γκρανόλα με γεύση μηλόπιτα
Υλικά
- 2 μήλα κόκκινα
- 130 γρ. βρώμη
- 100 γρ. φιλέ αμυγδάλου
- 100 γρ. ηλιόσπορο
- 20 γρ. σπόρους τσία
- 100 γρ. καρύδι
- 100 γρ. μέλι
- 2 κτσ κανέλα
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τα μήλα και τα περνάμε από το χοντρό του τρίφτη
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατεύουμε καλά.
- Μεταφέρουμε σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις για 35 λεπτά
- Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και ψήνουμε
- Σπάμε τη γκρανόλα σε μικρά κομμάτια
- Ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά
- Αποθηκεύουμε σε αεροστεγές δοχείο για 15 λεπτά.
Cool Artisan