search

Γκρανόλα με γεύση μηλόπιτα



Υλικά

  • 2 μήλα κόκκινα
  • 130 γρ. βρώμη
  • 100 γρ. φιλέ αμυγδάλου
  • 100 γρ. ηλιόσπορο
  • 20 γρ. σπόρους τσία
  • 100 γρ. καρύδι
  • 100 γρ. μέλι
  • 2 κτσ κανέλα

Εκτέλεση

  • Πλένουμε καλά τα μήλα και τα περνάμε από το χοντρό του τρίφτη
  • Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατεύουμε καλά.
  • Μεταφέρουμε σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
  • Ψήνουμε στους 180°C στις αντιστάσεις για 35 λεπτά
  • Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και ψήνουμε
  • Σπάμε τη γκρανόλα σε μικρά κομμάτια
  • Ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά
  • Αποθηκεύουμε σε αεροστεγές δοχείο για 15 λεπτά.
Cool Artisan