search

Μπάρες brownies με granola (4 μόνο υλικά)

Είναι μπάρες, που όμως είναι συγχρόνως και brownies πραλίνας. Είναι απ’ έξω τραγανές που όμως είναι συγχρόνως κι από μέσα ρευστές. Είναι τέλειες για πρωινό χεράτο on the go για τη δουλειά, που όμως είναι συγρόνως και όταν θες επειγόντως κάτι γλυκό.

Είναι οι μπάρες brownies με ρευστή γέμιση πραλίνας και τραγανό περίβλημα γκρανόλα. Και είναι οι καλύτερες μπάρες που θα έχεις φτιάξει ποτέ. Στο υπογράφω.

Διάβασε επίσης:

Δες εδώ το βίντεο:

 

Διάβασε επίσης



Υλικά

  • 370 γρ. πραλίνα φουντουκιού
  • 2 αυγά
  • 70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 300 γρ. γκρανόλα

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 175°C στον αέρα.
  • Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ την πραλίνα φουντουκιού, το αλεύρι και τα αυγά.
  • Χτυπάμε καλά με μίξερ χειρός μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα
  • Καλύπτουμε τη βάση και τα τοιχώματα ενός ταψιού 20 εκ. x 20 εκ. με λαδόκολλα.
  • Βάζουμε στη βάση του ταψιού τη μισή ποσότητα από τη γκρανόλα.
  • Περιχύνουμε με το μείγμα της πραλίνας και απλώνουμε να καλύψει όλη την επιφάνεια.
  • Τέλος προσθέτουμε την υπόλοιπη γκρανόλα.
  • Καλύπτουμε το ταψί μας με αλουμινόχαρτο.
  • Ψήνουμε στους 175°C για 25-30 λεπτά.
  • Βγάζουμε από το φούρνο, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Διατηρούμε σε αεροστεγές δοχείο για έως και 7 μέρες, στη συντήρηση του ψυγείου.
Cool Artisan