Σουσάμι και φέτα είναι ένας κλασικός και πολύ αγαπημένος συνδυασμός! Σε συνδυασμό με τα αυγά το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 30 γρ. σουσάμι
- 70 γρ. φέτα
- 3 αυγά
- 1 κτς ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Μπούκοβο
Εκτέλεση
- Βάζουμε το σουσάμι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
- Προσθέτουμε τη φέτα χοντροθρυμματισμένη, σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού.
- Προσθέτουμε τα αυγά και σκεπάζουμε με καπάκι.
- Μόλις ψηθεί το ασπράδι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι και μπούκοβο.
- Σερβίρουμε απευθείας.