Είναι το παραδοσιακό γλυκό που έχει ταυτιστεί με την περίοδο της Σαρακοστής ευρύτερα και την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας ειδικότερα περισσότερο από κάθε άλλο. Στην πραγματικότητα, μπορείς να το απολαμβάνεις όλο το χρόνο, καθώς είναι αρκετά θρεπτικός, γευστικός και το σημαντικότερο: σου προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεσαι. Σήμερα, λοιπόν, λίγο πριν την έναρξη της Σαρακοστής, μοιράζομαι μαζί σου τις δικές μου αγαπημένες συνταγές για σιμιγδαλένιο χαλβά!
Διάβασε επίσης:
- Τα 8 καλύτερα blender της αγοράς κάτω από 30 ευρώ
- Τα 5 καλύτερα μίξερ χειρός της αγοράς από 18 έως 40 ευρώ
- Έρευνα αγοράς: Οι 6 καλύτερες μηχανές espresso για καφέ στο σπίτι
Κάνε κλικ πάνω στον τίτλο της κάθε συνταγής για να την διαβάσεις
Healthy σιμιγδαλένιος χαλβάς με ζάχαρη καρύδας
Σιμιγδαλένιος χαλβάς, ο “1,2,3,4”
Χαλβάς πορτοκάλι με αμύγδαλο, αποξηραμένα βερίκοκα και τζίντζερ