Μια παραλλαγή του αγαπημένου hot dog, ιδανική για μπουφέ!
Διάβασε επίσης:
Υλικά
- 3 τορτίγιες
- 3 λουκάνικα Μυκόνου
- 1 καρότο, τριμμένο
- 100 γρ. λάχανο, τριμμένο στο μαντολίνο ή ψιλοκομμένο
- 150 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
- Αλάτι, όσο θες
- Πιπέρι, όσο θες
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
- Με ένα μαχαίρι χαράζουμε κατά μήκος τα λουκάνικα και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης.
- Ανοίγουμε τις τορτίγιες και γεμίζουμε την κάθε τορτίγια με το μείγμα της γέμισης και έπειτα βάζουμε τα λουκάνικα.
- Κλείνουμε τις τορτίγιες και τις τυλίγουμε με λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο.
- Αφού τις σφίξουμε καλά τις κόβουμε στη μέση με ένα πριονωτό μαχαίρι και σερβίρουμε.