search

Παγωτό νουτέλα με 3 μόνο υλικά

Χρησιμοποιώντας μόνο κρέμα γάλακτος, ζαχαρούχο γάλα και πραλίνα φουντουκιού -χωρίς καν να πέσεις στην ανάγκη μιας παγωτομηχανής- μπορείς να φτιάξεις το πιο εύκολο και λαχταριστό σπιτικό παγωτό νουτέλα αυτού του καλοκαιριού! Και μάλιστα, λερώνοντας μόνο 1 μπολ!

Διάβασε επίσης



Υλικά

  • 300 ml κρέμα γάλακτος
  • 300 ml ζαχαρούχο γάλα
  • 250 γρ. πραλίνα φουντουκιού

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να φτιάξουμε μια σαντιγί που έχει υφή σαν του γιαουρτιού.
  • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα.
  • Τέλος, βάζουμε 100 γραμμάρια από την πραλίνα φουντουκιού και χτυπάμε το μείγμα.
  • Μεταφέρουμε σε δοχείο που να μπορεί να μπει στην κατάψυξη.
  • Με την υπόλοιπη ποσότητα από την πραλίνα, σχηματίζουμε με ένα κουτάλι «γραμμές» πάνω στο μείγμα.
  • Κλείνουμε με καπάκι και βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
Cool Artisan