search

8 ατμομάγειρες σε έκπτωση για υγιεινά και οικονομικά μαγειρέματα

Τι θα έλεγες αυτή την εβδομάδα να κάνεις μία μικρή αποτοξίνωση; Ένα detox διάλειμμα με φρούτα, λαχανικά, βίγκαν συνταγές και υγιεινά μαγειρέματα. Για το τελευταίο χρειάζεσαι σίγουρα έναν ατμομάγειρα. Για αυτό, σήμερα, σου έχω ετοιμάσει ένα αφιέρωμα σε αποδοτικούς ατμομάγειρες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε έκπτωση!

 

Beper BC.261 Ατμομάγειρας με 2 δοχεία 500W

Με 2 ξεχωριστά διαφανή δοχεία των 2,5 λίτρων το καθένα, μπορείτε να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά για όλη σας την οικογένεια διαφορετικά υλικά ταυτόχρονα. Επιπλέον, τα δοχεία είναι διαφανή για να παρακολουθείτε ανενόχλητοι την πορεία του μαγειρέματος. Είναι εξοπλισμένος με χρονοδιακόπτη 60 λεπτών, δοχείο νερού χωρητικότητας 500ml. Η αυτόματη απενεργοποίηση όταν το νερό εξαντληθεί θα σας απαλλάξει από περιττές έγνοιες και άγχη. Είναι ιδανικός για να εξοικονομήσετε χώρο στην κουζίνα σας και εύκολος στα καθάρισμα.

Τελική τιμή: 24,95€ από αρχική τιμή: 39,90€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Philips Ατμομάγειρας

Ο ατμομάγειρας HD9126/90 της Philips σχεδιάστηκε για να σου προσφέρει τις ιδανικές ρυθμίσεις για κάθε γεύμα που θα ήθελες να απολαύσεις μαγειρεμένο υγιεινά στον ατμό, διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά και την πραγματική γεύση του. Διαθέτει ενδεικτική λυχνία λειτουργίας, ισχύ 900W για μεγαλύτερη αντοχή και γρήγορο μαγείρεμα, 3 επίπεδα μαγειρέματος για να μαγειρεύεις ταυτόχρονα 3 διαφορετικά φαγητά, 1 μπολ για ρύζι/ σούπα και αυγά, χωρητικότητα 9lt για μεγάλη άνεση χωρίς περιορισμό στην ποσότητα των υλικών και ένδειξη στάθμης νερού.

Τελική τιμή: 55,99€ από αρχική τιμή: 69,99€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Beper BC.250 Ατμομάγειρας 9lit – 800W

Για εσάς που επιθυμείτε να διατηρήσετε όλες τις βιταμίνες των φαγητών σας και να απαλλαγείτε από τα περιττά λίπη, ο ατμομάγειρας BC.250 θα γίνει το απόλυτο εργαλείο. Με 3 ξεχωριστά δοχεία των 3 λίτρων το καθένα, μπορείτε να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά για όλη σας την οικογένεια, έως και 3 διαφορετικά υλικά ταυτόχρονα. Τα δοχεία του νέου αυτού ατμομάγειρα είναι από υλικό BPA free που εγγυάται υγιεινό μαγείρεμα. Η χρήση του είναι πολύ απλή και γρήγορη.

Τελική τιμή: 43,90€ από αρχική τιμή: 59,90€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Braun Ατμομάγειρας Tribute Collection

Ο συγκεκριμένος ατμομάγειρας, εκτός από άριστη απόδοση, διαθέτει και εκπληκτική εμφάνιση, κάτι πολύ σημαντικό, αφού κανένας μας δεν θέλει η κουζίνα του να μην έχει χαρακτήρα. Θα βράσει τα λαχανικά σας στο λεπτό και θα σας βοηθήσει να υιοθετήσετε υγιεινή διατροφή στο πι και φι.

Τελική τιμή: 69,01€ από αρχική τιμή: 82,00€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Ατμομάγειρας 400W Beper BC.260

Προσέχεις την διατροφή σου και αναζητάς το καλύτερο για την υγεία σου; Αυτός ο μοναδικός Ατμομάγειρας θα γίνει το απόλυτο βοήθημα στην κουζίνα σου. Η προετοιμασία του φαγητού σας στον ατμό αποτελεί την πιο υγιεινή λύση καθώς αποφεύγετε την προσθήκη λιπαρής ουσίας και ταυτόχρονα διατηρείτε όλα τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων.

Τελική τιμή: 25,95€ από αρχική τιμή: 39,90€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

 

Braun Ατμομάγειρας 850W

Με τον ατμομάγειρα Braun FS5100BK θα μπορείς να απολαύσεις νόστιμα και υγιεινά φαγητά στον ατμό. Διαθέτει 2 μεγάλα καλάθια μαγειρέματος και ακόμα 2 μικρότερα μαύρα μπολ ενώ όλα τα πλαστικά είναι BPA Free. Σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις χρονοδιακόπτη και ο ατμός είναι έτοιμος σε μόλις 45 δευτερόλεπτα.

Τελική τιμή: 79,00€ από αρχική τιμή: 102,00€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

 

TEFAL VC 130130

Στον συγκεκριμένο ατμομάγειρα, το καπάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δίσκος σερβιρίσματος. Δύο σε ένα, δηλαδή. Τα μπολ τοποθετούνται το ένα μέσα στο άλλο πάνω στην ηλεκτρική βάση και εσείς απολαμβάνετε το υγιεινό σας φαγητό στον ατμό.

Τελική τιμή: 42,90€ από αρχική τιμή: 52,90€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώ

 

H.Koenig Ατμομάγειρας 1000W

Με το μαγείρεμα με ατμό μπορείτε να μαγειρεύετε υγιεινά, χωρίς λιπαρά διατηρώντας παράλληλα την πραγματική γεύση του φαγητού. Μπορείτε να ανακαλύψετε ξανά την πραγματική γεύση των ψαριών και των λαχανικών και να κρατήσετε τις βιταμίνες και τα μέταλλα στα τρόφιμα. Μπορεί να αποθηκευτεί χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο χάρη στα αφαιρούμενα και στοιβαζόμενα δοχεία.

Τελική τιμή: 43,50€ από αρχική τιμή: 87,90€

Θα τον βρεις με ένα κλικ εδώCool Artisan