Ένα πανεύκολο ανοιξιάτικο και δροσερό γλυκό ψυγείου που θα σου πάρει λιγότερο από 10 λεπτά στην κουζίνα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λιώσεις τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και έπειτα να ανακατέψεις με τα υπόλοιπα υλικά.
Δες εδώ το βίντεο
Διάβασε Επίσης:
-
OI ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΥΖΙΝΟΜΗΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ)
-
10 DESIGN ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ
-
ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ: ΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ BLENDER ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (PLUS TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ)
-
ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ: ΟΙ 4 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ
-
10 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΠΟ 22 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΟΥ
Υλικά
- 400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
- 150 γρ. γάλα
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 200 γρ. μπισκότα oreo
- 10 φράουλες (κομμένες στη μέση)
Εκτέλεση
- Κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα πυρίμαχο μπολ.
- Προσθέτουμε το γάλα και βάζουμε το μπολ πάνω από νερό που βράζει.
- Ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να λιώσει εντελώς η σοκολάτα, να ενσωματωθεί στο γάλα και να γίνει το μείγμα λείο.
- Έπειτα προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα μπισκότα, τις φράουλες και αναμειγνύουμε
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι (ή σε ένα τσέρκι) και με μια σπάτουλα ισιώνουμε την επιφάνεια της
- Αφήνουμε την τούρτα στο ψυγείο για 3 ώρες να δέσει και σερβίρουμε.