Ένα λεπτό προετοιμασίας και 25 λεπτά στο φούρνο για την πιο εύκολη, πεντανόστιμη, καλοκαιρινή συνταγή ❤️ Απλά βάζεις όλα τα υλικά μαζί, τα ψήνεις και έπειτα τα λιανίζεις με ένα πιρούνι.
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 250 γρ. παπαρδέλες
- 300 γρ. σολομό
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 150 γρ. baby σπανάκι
- 1/2 κτγ σκόνη σκόρδο
- 1/2 κτγ πάπρικα
- 1 κτς ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα ταψάκι βάζουμε το σολομό, το σπανάκι και το τυρί κρέμα.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, σκόνη σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε στους 180°C στον αέρα για 25 λεπτά
- Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και με ένα πιρούνι λιανίζουμε όλα τα υλικά μαζί.
- Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και με ένα πιρούνι ανακατεύουμε καλά.
- Προαιρετικά προσθέτουμε κι ένα φλυτζάνι από το νερό κι ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε απευθείας.
- Προαιρετικά γαρνίρουμε με λίγη παρμεζάνα.