Οι καριόκες είναι ένα κέρασμα που λατρεύουν όλοι, μικροί και μεγάλοι. Σήμερα φτιάχνω την πιο θρεπτική εκδοχή τους που είναι vegan και πρωτεϊνούχα.
H κλασική γεύση της καριόκας εξελίσεται σε ένα θρεπτικό σνακ, χωρίς ζάχαρη, ιδανικό για πριν και μετά την προπόνηση σου. Φιστικοβούτυρο, βρώμη και καρύδια παντρεύονται με το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με γεύση Smooth Chocolate της Herbalife Nutrition σε ένα γλυκό κέρασμα που μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς τύψεις.
Διάβασε επίσης:
- Τα 8 καλύτερα blender της αγοράς κάτω από 30 ευρώ
- Τα 5 καλύτερα μίξερ χειρός της αγοράς από 18 έως 40 ευρώ
- Έρευνα αγοράς: Οι 6 καλύτερες μηχανές espresso για καφέ στο σπίτι
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 220 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια
- 100 ml φυτικό ρόφημα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
- 100 γρ. απαλό φιστικοβούτυρο
- 200 γρ. βρόμη
- 80 γρ. καρύδι, χοντροκομμένο
- 70 γρ. Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με γεύση Smooth Chocolate της Herbalife Nutrition
- 50 γρ. κακάο, κοσκινισμένο & έξτρα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί
- Τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ κ προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο και το φυτικό ρόφημα αμυγδάλου.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε τη βρόμη, τα καρύδια, το κακάο και το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με γεύση Smooth Chocolate της Herbalife Nutrition.
- Ανακατεύουμε καλά μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μίγμα.
- Μεταφέρουμε το μίγμα σε λαδόκολλα και τυλίγουμε σε σχήμα καραμέλας.
- Αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά.
- Βγάζουμε από το ψυγείο, κόβουμε και τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.