search

Πως να φτιάξεις χριστουγεννιάτικο δέντρο από κρουασάν και γιορτινό στεφάνι από πίτσα

Ζηλεύεις τα γιορτινά brunch που βλέπεις στο instagram; Δεν είναι τόσο δύσκολο να τα φτιάξεις! Με τις σωστές πρώτες ύλες και τις σωστές οδηγίες!

Σήμερα, με βοηθό τη Pillsbury, φτιάχνουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από κρουασάν και ένα πεντανόστιμο στεφάνι-πίτσα για να στολίσεις το τραπέζι σου!

Bonus: Σου έχω μια σοκολατένια μηλόπιτα που θέλει λιγότερο από 5 λεπτά να τη φτιάξεις και άλλα 25 λεπτά στο φούρνο!

 

Υλικά

  • 2 συσκευασίες κρουασάν Pillsbury
  • 10 γρ. μαύρη κουβερτούρα
  • 10 γρ. λευκή κουβερτούρα
  • 8-10 κόκκινα βατόμουρα

Εκτέλεση

  • Ανοίγουμε τις συσκευασίες για τα κρουασάν και τα τυλίγουμε σύμφωνα με τις οδηγίες
  • Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου, κολλητά το ένα με το άλλο
  • Ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
  • Μόλις ψηθούν, τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου
  • Διακοσμούμε με τις λιωμένες κουβερτούρες και τα βατόμουρα.

 

 

Υλικά

  • 2 συσκευασίες λεπτή ζύμη Pillsbury
  • 1 συσκευασία σάλτσα για πίτσα Pillsbury
  • 100 γρ. μοτσαρέλα για πίτσα τριμμένη
  • 2 φέτες αλαντικό της επιλογής μας ψιλοκομμένο
  • αβοκάντο για διακόσμηση (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  • Ανοίγουμε τις συσκευασίες ζύμης για πίτσα
  • Απλώνουμε τη σάλτσα ντόματας
  • Προσθέτουμε το τυρί και τα αλλαντικά
  • Τυλίγουμε σε ρολό της ζύμη
  • Κόβουμε το ρολό σε μικρότερα κομμάτια
  • Τοποθετούμε τα μικρά ρολάκια περιμμετρικά σε ένα στρογγυλό ταψί
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 170°C στον αέρα
  • Καθαρίζουμε το αβοκάντο, το κόβουμε σε φέτες και με ένα κουπάτ για μπισκότα το κόβουμε σε αστεράκια
  • Διακοσμούμε το στεφάνι με τα αστεράκια-αβοκάντο και σερβίρουμε

 

 

Υλικά

  • 1 συσκευασία Γευστικές Μπουκιές Pillsbury
  • 2 κόκκινα μήλα
  • 50 γρ. σταγόνες σοκολάτας
  • 50 γρ. πεκάν, χοντροκομμένα

Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια
  • Ανοίγουμε τη συσκευασία Γευστικές Μπουκιές Pillsbury και βγάζουμε τη ζύμη. Μέσα στη συσκευασία θα βρεις 6 στρογγυλά κομμάτια ζύμης και ένα δοχείο με σκορδοβούτυρο.
  • Κόβουμε κάθε κομμάτι σε 4 μέρη με ένα μαχαίρι
  • Βάζουμε τα μισά κομμάτια της ζύμης στη βάση μιας φόρμας για κέικ, αντικολλητικής ή στρωμένης με λαδόκολλα
  • Προσθέτουμε τα μήλα, τις σταγόνες σοκολάτας και τα πεκάν
  • Βάζουμε από πάνω την υπόλοιπη ζύμη.
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 24-26 λεπτά


Post Tags
Cool Artisan