search

Παγωτό γιαούρτι με βύσσινο (4 υλικά)

Με 4 μόνο υλικά φτιάχνεις πεντανόστιμο παγωτό γιαούρτι, με ή χωρίς παγωτομηχανή! Εγώ προσθέτω και γλυκό του κουταλιού βύσσινο που το κάνει έξτρα απολαυστικό και με ταξιδεύει πίσω στο χρόνο.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή εάν έχεις παγωτομηχανή! Απλά χτυπάς τα υλικά και ακολουθείς τις οδηγίες της συσκευής. Εάν δεν έχεις παγωτομηχανή το μεταφέρεις σε ένα μεταλλικό ή γυάλινο σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάς ανά μισή ώρα με μίξερ χειρός για 6 φορές.

 

Διάβασε επίσης

Δες εδώ το βίντεο:

 



Υλικά

  • 450 γρ. γιαούρτι (10% λιπαρά)
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος (35%-36% λιπαρά)
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ. γλυκό του κουταλιού βύσσινο (σουρωμένο από το σιρόπι)

Εκτέλεση

  • Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη.
  • Χτυπάμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές αφράτο μείγμα.
  • Προσθέτουμε τα βύσσινα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα σιλικόνης.
  • Το τοποθετούμε στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης.
  • Εάν δεν έχουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε σε ένα μεταλλικό ή γυάλινο σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα με μίξερ χειρός για 6 φορές.
Cool Artisan