Απλά υλικά, χωρίς επεξεργασμένες πρώτες ύλες και χωρίς παγωτομηχανή
Tip 1: Βάζουμε τις μπανάνες στην κατάψυξη για 2 ώρες. Αν το μπλέντερ μας δεν είναι αρκετά δυνατό τις αφήνουμε 15 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου πριν τις χτυπήσουμε για να μην το κάψουμε
Tip 2: Το απολαμβάνουμε παγωμένο. Αν το αφήσουμε στην κατάψυξη για παραπάνω ώρες το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 15-20 λεπτά πριν το απολαύσουμε. Τα παγωτά χωρίς λιπαρά χρειάζονται περισσότερο χρόνο από τα παγωτά με την κλασσική συνταγή που έχει κρέμα γάλακτος και ζαχαρούχο.
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 3 ώριμες μπανάνες
- 180 γρ. φιστικοβούτυρο
- 60 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (χωρίς ζάχαρη)
- 60 γρ. καρύδι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια και τις βάζουμε στην κατάψυξη
- Το βάζουμε στο μπλέντερ με τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε καλά
- Μεταφέρουμε σε φαγητοδοχείο και παγώνουμε στην κατάψυξη για ακόμα 30 λεπτά.
- Σερβίρουμε απευθείας