Δύο απολαυστικές στρώσεις: η βάση από κρέμα βρώμης που “φουσκώνει” και γίνεται ακόμα πιο λαχταριστή όσο μένει στο ψυγείο και η ελαφριά μους με γεύση σοκολάτα και φιστικοβούτυρο.
Tip: Μπορείς να σερβίρεις σε πιάτα ή βαζάκια που αντέχουν στη συντήρηση του ψυγείου έως και 4 μέρες
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
Για την κρέμα βρώμης- 400 ml νερό
- 200 γρ. γιαούρτι
- 100 γρ. βρώμη
- 2 κτσ τσία
- 50 γρ. μέλι
- 100 γρ. καρύδα
- 200 γρ. φυστικοβούτυρο
- 100 γρ. γιαούρτι
- 1 κτσ κακάο
- 1 κτσ μέλι
- 50 ml νερό
Εκτέλεση
Για την κρέμα βρώμης- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ κι ανακατεύουμε καλά
- Μοιράζουμε σε 4 μπολάκια ή πιατάκια
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ κι ανακατεύουμε καλά
- Μοιράζουμε πάνω από την κρέμα βρώμης στα 4 μπολάκια ή πιατάκια
- Αφήνουμε στο ψυγείο από 10 λεπτά έως και 4 μέρες κι απολαμβάνουμε