search

Η πιο εύκολη συνταγή για νιόκι! Απλά βάζεις όλα τα υλικά μαζί σε ένα ταψί, ανακατεύεις και ψήνεις!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:



Υλικά

  • 200 γρ. νιόκι πατάτας
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 400 γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • Λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 1/2 κ.σ. αλάτι
  • 1/2 κ.σ. πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
  • 100 γρ. μασκαρπόνε
  • 100 γρ. γκοργκοντζόλα

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 170°C.
  • Καλύπτουμε με το ελαιόλαδο την επιφάνεια ενός ταψιού.
  • Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τα τυριά) και ανακατεύουμε
  • Μεταφέρουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 25 λεπτά.
  • Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, βάζουμε τα τυριά σε διάφορα σημεία και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά.
  • Σερβίρουμε απευθείας από το ταψί.
Cool Artisan