Η πιο εύκολη συνταγή για νιόκι! Απλά βάζεις όλα τα υλικά μαζί σε ένα ταψί, ανακατεύεις και ψήνεις!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Υλικά
- 200 γρ. νιόκι πατάτας
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 400 γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- Λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1/2 κ.σ. αλάτι
- 1/2 κ.σ. πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- 100 γρ. μασκαρπόνε
- 100 γρ. γκοργκοντζόλα
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 170°C.
- Καλύπτουμε με το ελαιόλαδο την επιφάνεια ενός ταψιού.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τα τυριά) και ανακατεύουμε
- Μεταφέρουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 25 λεπτά.
- Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, βάζουμε τα τυριά σε διάφορα σημεία και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά.
- Σερβίρουμε απευθείας από το ταψί.