Λίγα απλά υλικά συνθέτουν ένα πανεύκολο και πεντανόστιμο πρωινό. Ο συνδυασμός του τυριού με το σουσάμι το κάνουν ενιστικό σε κάθε μπουκιά.
Στο εσωτερικό μπορείς να βάλεις ό,τι υλικά προτιμάς και ειδικά τα λαχανικά που θες να “εκμεταλλευτείς” πριν χαλάσουν.
Δες εδώ το βίντεο
Υλικά
- 1 αυγό χτυπημένο
- 3 τορτίγιες
- 6 κτσ σάλτσα ντομάτας
- 250 γρ. τυρί κίτρινο light, τριμμένο
- Υλικά της επιλόγης μας για τη γέμιση όπως πιπεριά, ελιές, καλαμπόκι, κρεμμύδι, φέτα ή ό,τι άλλο θέλεις
- 6 κτσ σουσάμι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά το αυγό.
- Βάζουμε στο κέντρο κάθε τορτίγιας από 2 κτσ σάλτσα ντομάτας.
- Προσθέτουμε το τυρί και τα υλικά που θέλουμε για τη γέμιση.
- Αλείφουμε το στεφάνι της κάθε τορτίγιας με το αυγό.
- Κλείνουμε την τορτίγια σε τρίγωνο.
- Αλείφουμε την επιφάνεια με αυγό
- Πασπαλίζουμε με σουσάμι και λίγο τριμμένο τυρί στο κέντρο
- Ψήνουμε στους 180°C στον αέρα μέχρι να ροδίσουν.