Ο πιο νόστιμος κι “ευκολομαγείρευτος” τρόπος για να εντάξεις το ψάρι στη διατροφή σου! Χαμηλό σε θερμίδες – φουλ σε πρωτεΐνη! Θα λερώσεις μόνο ένα τηγάνι και θα έχεις έτοιμο φαγητό σε λιγότερο από 20 λεπτά.
Διάβασε επίσης:
- Οι 7 καλύτερες μηχανές καφέ που σου φτιάχνουν επαγγελματικό καφέ στο σπίτι
- Airf Fryer: Οι 8 καλύτερες συσκευές της αγοράς για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στο μπάτζετ και τις ανάγκες σου
- Αυτές είναι οι 15 διαχρονικές καρέκλες τραπεζαρίας που θα πάρεις σήμερα και θα έχεις μια ζωή
Δες εδώ το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 10 ml ελαιόλαδο
- 400 γρ. σολομό φιλέτο (χωρίς κόκκαλο)
- 200 γρ. κριθαράκι (μέτριο)
- 200 γρ. αρακά (κατεψυγμένο)
- 600 ml νερό (ή ζωμό λαχανικών)
- 300 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κτγ μπούκοβο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι σε ελαιόλαδο σοτάρουμε τα φιλέτα σολομού κι από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ελαφρώς χρώμα.
- Αποσύρουμε το σολομό και στο ίδιο τηγάνι βάζουμε το κριθαράκι.
- Το σοτάρουμε από όλες τις πλευρές να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
- Προσθέτουμε τον αρακά (απευθείας από την κατάψυξη) και το νερό (ή ζωμό)
- Μόλις πιει τα υγρά του προσθέτουμε το τυρί κρέμα, αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο κι ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε τα φιλέτα σολομού και σερβίρουμε.