Δροσερές, ελαφριές και φρουτένιες, οι γρανίτες είναι το πιο εύκολο καλοκαιρινό παγωμένο επιδόρπιο που μπορείς να φτιάξεις! Σε αυτή τη συνταγή σου δείχνω πώς να φτιάξεις ατομικές γρανίτες καρπούζι με μόνο 2 υλικά!
Διάβασε επίσης:
Υλικά
- 300 γρ. καρπούζι κομμένο σε μπουκιές, χωρίς τα κουκούτσια του
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ
Εκτέλεση
- Κόβουμε το καρπούζι σε μπουκιές και αφαιρούμε τα κουκούτσια του.
- Το βάζουμε μαζί με το φρέσκο χυμό του λάιμ σε ένα blender και χτυπάμε μέχρι να έχουμε έναν πολύ απαλό πουρέ.
- Γεμίζουμε με το μείγμα έξι ατομικά φορμάκια για γρανίτες. Τα καπακώνουμε και τα αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2-3 ώρες ή μέχρι να παγώσουν τελείως.