Μωσαϊκό σοκολάτας με 5 υλικά στην κατσαρόλα

Ένα πανεύκολο μωσαϊκό σοκολάτας που φτιάχνεται σε μία κατσαρόλα με πέντε μόνο υλικά και το λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Είναι τέλειο για το απόγευμα με ένα φλιτζάνι τσάι, αλλά σερβίρεται και ως επιδόρπιο-έκπληξη μετά το φαγητό!

Δες εδώ το βίντεο

Διάβασε επίσης:

Συστατικα

Οδηγιες

  • Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα.
  • Ρίχνουμε το βούτυρο κομμένο σε κομμάτια στην κατσαρόλα και το λιώνουμε σε χαμηλή ένταση.
  • Προσθέτουμε τη σοκολάτα και το γάλα και τα λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά.
  • Ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
  • Θρυμματίζουμε με τα δάχτυλά μας τα μπισκότα πάνω από την κατσαρόλα και τα ρίχνουμε μέσα στο μίγμα.
  • Προσθέτουμε και τα καρύδια.
  • Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Θα χρειαστεί 2-3 ώρες.
  • Μεταφέρουμε σε λαδόκολλα και δίνουμε στο μίγμα σχήμα σαν κορμό.
  • Το τυλίγουμε καλά και το παγώνουμε για 4 ώρες στη συντήρηση του ψυγείου.
  • Κόβουμε φέτες και σερβίρουμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *