Τώρα δεν έχεις δικαιολογία να μην ετοιμάσεις ένα γλυκάκι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν δεν προλαβαίνει να ψήνεις την πάβλοβα για 3 ώρες, μπορείς να φτιάξεις αυτά τα εξίσου εντυπωσιακά heart pops σε 7 μόλις λεπτά με δύο μόνο υλικά!
Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 20 κουταλιές του γλυκού πραλίνα φουντουκιού
Εκτέλεση
- Απλώνουμε τη σφολιάτα πάνω σε μια λαδόκολλα.
- Με το κουπάτ σε σχήμα καρδιάς κόβεις τα κομμάτια.
- Αφαιρείς τη σφολιάτα που περισσεύει και μεταφέρεις τις καρδιές σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 7 λεπτά.
- Μόλις ροδοκοκκινίσουν τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Απλώνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού πραλίνα πάνω σε μια καρδιά και στη συνέχεια τοποθετούμε από πάνω ακόμα μια καρδιά, σαν να κάνουμε τοστ.
- Στερεώνουμε στο κέντρο τα sticks των cake pops και τα τοποθετούμε σε πιατέλα.
- Εγώ τα στερέωσα σε φελιζόλ για να είναι πιο εντυπωσιακά.
Ingredients
- 1 sheet puff pastry
- 20 teaspoons hazelnut praline
Directions
- Spread the pastry on a baking sheet.
- Use a heart shaped cookie cutter to form the hearts.
- Bring the hearts on a baking sheet covered with parchment paper.
- Bake in a well preheated oven at 180°C for 7 minutes.
- Once golden brown remove from oven and allow to cool.
- Apply a teaspoon of praline on each heart and then place a second heart on top.
- Fix the stick in the center of the heart pop and set them on a platter.
- I‘ ve set them on styrofoam to make it look more impressive.
Serve With Love
Δοκίμασε τη συνταγή μου, ανέβασε φωτοραφία με hashtag #coolartisan και εγώ θα την κάνω repost εδώ