search

Μια πανεύκολη συνταγή για να εντυπωσιάσεις όλους τους φίλους και καλεσμένους σου αυτά τα Χριστούγεννα. Απλά λιώνεις την κουβερτούρα, βουτάς τα μανταρίνια και πασπαλίζεις με φιστίκι.



Υλικά

  • 3 μανταρίνια
  • 50 γρ. κουβερτούρα
  • 40 γρ. φιστίκι Αιγίνης

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε την κουβερτούρα σε ένα γυάλινο μπολ πάνω από κατσαρόλα με νερό που βράζει, (μπεν μαρί).
  • Μεταφέρουμε σε ένα σφηνοπότηρο για ευκολία (και ξαναγεμίζουμε όταν αδειάζει)
  • Θρυμματίζουμε το φιστίκι Αιγίνης σε γουδί.
  • Καθαρίζουμε τα μανταρίνια και αραδειάζουμε τις φέτες πάνω σε μια λαδόκολλα.
  • Βουτάμε κάθε μανταρίνι μέσα στη σοκολάτα, το ακουμπάμε στη λαδόκολλα και το πασπαλίζουμε με το θρυμματισμένο φιστίκι
Cool Artisan