Αυτή μους είναι πανεύκολη και νηστίσιμη! Εγώ την προτείνω με γκανάζ σοκολάτας αλλά μπορείς να την απολαύσεις και σκέτη
Υλικά
1 λίτρο φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
50 γρ. ζάχαρη
70 γρ. κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα τα 750 γραμμάρια χυμό πορτοκάλι και το βάζουμε στην φωτιά. Ανακατεύουμε το κορν φλαουρ και την ζάχαρη με τον υπόλοιπο χυμό. Μόλις αρχίζει να βράζει ο χυμός προσθέτουμε το κορν φλαουρ και ανακατεύουμε την κρέμα μέχρι να δέσει καλά.
Μπορούμε να προσθέσουμε και ξύσμα από πορτοκάλι για περισσότερο άρωμα, όπως επίσης και κανέλα.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ποτήρια και γαρνίρουμε με γκανάζ σοκολάτας. Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή της γκανάζ