search

Ζυμαρικά με σολομό, φέτα, σπανάκι και ντομάτα

Μια συνταγή με ελάχιστα λεπτά προετοιμασία, ιδανική για τις ημέρες που έχεις ελάχιστο χρόνο στη διάθεση σου για να μαγειρέψεις.



Υλικά

  • 300 γρ. σολομός
  • 200 γρ. φέτα
  • 2 ντομάτες (ψιλοκομμένες)
  • 150 γρ. σπανάκι (κατεψυγμένο)
  • 1 κτσ ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  • Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  • Βάζουμε στο ταψί το σολομό, τη φέτα, τις ντομάτες, το σπανάκι, ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι.
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 30-35 λεπτά.
  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε αλατισμένο νερό.
  • Μόλις βγάλουμε το ταψί από το φούρνο, με μια σπάτουλα ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί να ομογενοποιηθούν και να έχουν την υφή σάλτσας.
  • Προσθέτουμε και μισό φλυτζάνι νερό από τα ζυμαρικά που βράσαμε κι ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε και τα ζυμαρικά κι ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Cool Artisan