Μια συνταγή με ελάχιστα λεπτά προετοιμασία, ιδανική για τις ημέρες που έχεις ελάχιστο χρόνο στη διάθεση σου για να μαγειρέψεις.
Υλικά
- 300 γρ. σολομός
- 200 γρ. φέτα
- 2 ντομάτες (ψιλοκομμένες)
- 150 γρ. σπανάκι (κατεψυγμένο)
- 1 κτσ ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Βάζουμε στο ταψί το σολομό, τη φέτα, τις ντομάτες, το σπανάκι, ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 30-35 λεπτά.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε αλατισμένο νερό.
- Μόλις βγάλουμε το ταψί από το φούρνο, με μια σπάτουλα ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί να ομογενοποιηθούν και να έχουν την υφή σάλτσας.
- Προσθέτουμε και μισό φλυτζάνι νερό από τα ζυμαρικά που βράσαμε κι ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε και τα ζυμαρικά κι ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.