search

Τορτίγια-Πίτσα με έξτρα πρωτεΐνη για το πιο γρήγορο, υγιεινό σνακ

Είναι εκείνες οι ώρες τις ημέρας που θες να απολαύσεις ενα γρήγορο σνακ, να σε χορτάσει αλλά και να προσφέρεις κάτι “σωστό” στον οργανισμό σου. Και μπορεί αυτό να είναι νόστιμο; Η απάντηση είναι: Ναι!

Σήμερα σου δείχνω την πιο εύκολη συνταγή για σπιτικό “street food” για μια πίτσα σε τορτίγια, χορταστική και πεντανόστιμη. Το μυστικό κρύβεται στη σάλτσα ντομάτας που φτιάχνω αξιοποιώντας την Gourmet Σούπα Τομάτας της Herbalife NutritionΜε τον τρόπο αυτό προσθέτω έξτρα πρωτεΐνη στο σνακ μου, απαραίτητη σε όσους γυμνάζονται. Και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά υπέροχο!

Tip: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι τυρί θες. Προτείνω μια επιλογή σε κίτρινο light, αλλά μπορεί να είναι και φυτικό.



Υλικά

Για τη σάλτσα ντομάτας Για το στήσιμο
  • 1 τορτίγια καλαμποκιού
  • 80 γρ. τυρί κίτρινο light (ή vegan)
  • 4 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 μικρό baby κολοκυθάκι, κομμένο σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση

Για τη σάλτσα ντομάτας
  • Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά
  • Ανακατεύουμε καλά
Για το στήσιμο
  • Με ένα κουτάλι απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας σε όλη την επιφάνεια της τορτίγιας
  • Προσθέτουμε το μισό τυρί, τα ντοματίνια, το κολοκυθάκι και τέλος το υπόλοιπο τυρί.
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
Cool Artisan