3 υλικά είναι αρκετά για να φτιάξεις λαχταριστά σοκολατάκια με γεύση καρύδας. Είτε νηστεύεις, είτε ακολουθείς vegan διατροφή αυτή η συνταγή είναι η ιδανική για τις λιγούρες για κάτι γλυκό φτιαγμένο αποκλειστικά από plant based πρώτες ύλες.
Διάβασε επίσης:
- Τα 8 καλύτερα blender της αγοράς κάτω από 30 ευρώ
- Τα 5 καλύτερα μίξερ χειρός της αγοράς από 18 έως 40 ευρώ
- Έρευνα αγοράς: Οι 6 καλύτερες μηχανές espresso για καφέ στο σπίτι
Δες εδώ το βίντεο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Υλικά
- 60 γρ. κακάο
- 120 ml. λιωμένο βούτυρο καρύδας
- 80 ml μέλι
Εκτέλεση
- Λιώνουμε το βούτυρο καρύδας να γίνει διαφανές.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατεύουμε καλά.
- Μεταφέρουμε το μίγμα σε φορμάκια σιλικόνης ή ό,τι άλλα φορμάκια έχουμε. Μπορεί να είναι και χάρτινες φόρμες για μάφιν. Εναλλακτικά μεταφέρουμε μια φόρμα για κέικ και κόβουμε σε κομμάτια.
- Παγώνουμε στη συντήρηση του ψυγείου για μία ώρα
- Διατηρούμε στο ψυγείο.