search

ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ BRUNCH

 

Το brunch το καλοκαίρι γίνεται πιο δροσερό, απολαυστικό και εύκολο στην προετοιμασία! Με λίγα υλικά και σε ελάχιστο χρόνο μπορείς να στήσεις ένα υπέροχο μπουφέ και να σερβίρεις τα πιο νόστιμα πιάτα.

Σκέψου ένα τραπέζι με πολύ χρώμα και καλοκαιρινές γεύσεις που αρέσουν σε όλους. Δεν είναι εποχή για να ξεκινάς προετοιμασίες από την προηγούμενη μέρα. Με τις σωστές κινήσεις μπορείς να φτιάξεις ολόκληρο το μενού, αλμυρά και γλυκά, σε λιγότερο από μισή ώρα.

Ξεκινάμε με κρουασάν

 

Σκέψου έξω από τα “τετριμμένα”, σκέψου καλοκαιρινά, δροσερά, ανάλαφρα! Δεν χρειάζεσαι “βαριές” γεύσεις το καλοκαίρι. Εγώ πάντα παίρνω κλασσικούς, αγαπημένους συνδυασμούς και τους προσαρμόζω στην περίσταση Σαν αλμυρή εκδοχή προτείνω:

Κρουασάν: Πεπόνι – Προσούτο

Υλικά

  • 6 κρουασάν Pillsbury
  • 6 φέτες προσούτο
  • 18 μίνι μοτσαρελάκια

Εκτέλεση

  • Κόβουμε ένα πεπόνι σε λεπτές φέτες
  • Γεμίζουμε το κάθε κρουασάν με μια φέτα πεπόνι, μια φέτα προσύτο και 2-3 μίνι μοτσαρελάκια

Κρουασάν: Φέτα – Κολοκύθι

Υλικά

  • 6 κρουασάν Pillsbury
  • 3 κτσ μαγιονέζα light
  • 2 baby κολοκύθια
  • 100 γρ φέτα θρυμματισμένη

Εκτέλεση

  • Κόβουμε τα baby κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες και τα ψήνουμε στην γκριλιέρα.
  • Θρυμμάτιζουμε τη φέτα με το χέρι
  • Άπλωνουμε στη βάση κάθε κρουασάν την μαγιονέζα και προσθέτουμε τα άλλα 2 υλικά από πάνω

Κρουασάν: Ομελέτα – Αβοκάντο

Υλικά

  • 6 κρουασάν Pillsbury
  • 3 αυγά
  • 1 αβοκάντο
  • αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε τα αυγά με αλάτι και πιπέρι και τα ψήνουμε ομελέτα
  • Κόβουμε την ομελέτα σε λεπτές λωρίδες
  • Κόβουμε το αβοκάντο σε λεπτές φέτες
  • Γεμίζουμε τα κρουασάν με λωρίδες ομελέτας και αβοκάντο

Για το γλυκό


Το πιο απολαυστικό και εύκολο γλυκό που μπορείς να φτιάξεις χωρίς να λερωσεις ούτε ένα σκεύος! Τα cinammon rolls της Pillsbury έρχονται τυλιγμένα σε ένα μπαστουνάκι που κόβεις σε φέτες και ψήνεις για 15 λεπτά σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Έπειτα διακοσμείς με γλάσο, το οποίο φτιάχνεις απλά ανακατεύοντας τη ζάχαρη άχνη που θα βρεις μέσα στη συσκευασία με λίγες σταγόνες νερό.

Υπάρχει όμως και ένα πιο απολαυστικό combo που θα απογειώσει το brunch σου. Τα cinammon rolls ταιριάζουν τέλεια σαν βάση για παγωτό! Εγώ το απολαμβάνω με την αγαπημένη γεύση Cheesecake των Häagen-Dazs.

 



Post Tags
Cool Artisan