search

ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΑΧΙΝΙ ΜΕ ΚΑΚΑΟ

Τα σαρακοστιανά γλυκά είναι, κατά τη γνώμη μου, τα πιο νόστιμα όλης της χρονιάς, χάρη στο απόλυτο υλικό που κάνει trending αυτή την περίοδο, το Μακεδονικό Ταχίνι!

Το super food με βάση το σουσάμι αποτελεί τον τέλειο σύμμαχο στη ζαχαροπλαστική, καθώς μπορείς να δημιουργήσεις με αυτό super υγιεινές και απολαυστικές λιχουδιές όπως κέικ, σοκολατάκια, brownies, μους και ό,τι άλλο σκεφτείς!

Σήμερα, φτιάχνω κορμό με Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο!

 



Υλικά

Εκτέλεση

  • Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, δηλαδή μέσα σε ένα μπολ το οποίο έχουμε βάλει πάνω από μία κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει, σε μέτρια φωτιά.
  • Μόλις λιώσει η κουβερτούρα, προσθέτουμε το Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο και το μέλι και ανακατεύουμε καλά.
  • Προσθέτουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθούν από το μείγμα.
  • Τέλος, προσθέτουμε τη βρώμη και ανακατεύουμε καλά.
  • Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο. Απλώνουμε εκεί πάνω το μείγμα και με τη βοήθεια της λαδόκολλας σχηματίζουμε ένα ρολό.
  • Τυλίγουμε, σφίγγουμε και κλείνουμε τις άκρες σαν καραμέλα.
  • Καλύπτουμε γύρω γύρω το ρολό με μία μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει.
  • Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
Cool Artisan