search

ΓΛΥΚΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ

Η ζύμη της πίτσας γίνεται καμβάς για γλυκούς πειραματισμούς με απλές πρώτες ύλες όπως πραλίνα φουντουκιού ή μαρμελάδα για πανεύκολα γλυκά που φτιάχνοται σε λίγα λεπτά. Χωρίς εξεζητημένα εργαλεία ζαχαροπλαστικής και χωρίς να λερώσεις καθόλου την κουζίνα σου, μπορείς να φτιάξεις ένα ολόκληρο μπουφέ που θα μοιάζει με βιτρίνα γαλλικού ζαχαροπλαστείου! Πανεύκολα και super γρήγορα!

Δες εδώ το βίντεο:

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα σου δείχνω πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αφράτη ζύμη για πίτσα της @pillsbury για να φτιάξεις τα πιο νόστιμα και εντυπωσιακά γλυκά αρτοποιήματα με πραλίνα φουντουκιού, μαρμελάδα και φρούτα! Σε λιγότερο από 10 λεπτά θα έχεις ετοιμάσει ένα πάγκο με γλυκά που θα μοιάζει με βιτρίνα γαλλικού ζαχαροπλαστείου. Διάβασε αναλυτικά τα Υλικά και την Εκτέλεση στο coolartisan.gr . . . . . . . . . pic by @photobird95 #συνταγη #greekfoodblog #greekfoodblogger #coolartisan #foodgasm #feedfeed #yummy #tastespotting #thekitchn #foodblog #followall #followalways #menwithcuisines #instalike #likeforlike #gloobyfood #cnTravelerEats #ThanksTasty #homecooked #buzzfeast #homecooking @foodblogfeed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabriel Nikolaidis (@gabnikolaidis) στις

Στριφογυριστή πίτσα με πραλίνα φουντουκιού

Υλικά

  • 1 φύλλο ζύμης για αφράτη πίτσα Pillsbury
  • 100 γρ πραλίνα φουντουκιού

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C
  • Απλώνουμε τη ζύμη σε ένα ταψάκι καλυμμένο με λαδόκολλα
  • Απλώνουμε την πραλίνα στη μισή επιφάνεια
  • Καλύπτουμε με την υπόλοιπη μισή ζύμη
  • Κόβουμε σε λωρίδες πάχους 2 εκ
  • Στη συνέχεια στριφογυρίζουμε κάθε λωρίδα
  • Τέλος, στήνουμε τις λωρίδες σε στεφανάκια
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά

Πίτσα cheesecake με κόκκινα μούρα

Υλικά

  • 1 φύλλο ζύμης για αφράτη πίτσα Pillsbury
  • 100 γρ τυρί κρέμα
  • 1 κτσ ζάχαρη άχνη
  • 24 κόκκινα μούρα

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη
  • Απλώνουμε τη ζύμη σε ένα ταψάκι καλυμμένο με λαδόκολλα
  • Την κόβουμε σε 6 ισομεγέθη κομμάτια
  • Κόβουμε ένα “Γ” σε κάθε γωνία προσέχοντας να μην κόψουμε ολόκληρη την πλευρά
  • Απλώνουμε στο εσωτερικό κάθε κομματιού το τυρί κρέμα
  • Έπειτα παίρνουμε τις 4 γωνίες και τις ενώνουμε στο κέντρο
  • Προσθέτουμε από ένα κόκκινο μούρο σε κάθε γωνία
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά

 

Σταυρωτή πίτσα με μαρμελάδα

Υλικά

  • 1 φύλλο ζύμης για αφράτη πίτσα Pillsbury
  • 6 κτσ μαρμελάδα (της επιλογής μας)

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C
  • Απλώνουμε τη ζύμη μας σε ένα ταψάκι καλυμμένο με λαδόκολλα
  • Κόβουμε τη ζύμη σε 6 ισομεγέθη κομμάτια
  • Κόβουμε ένα “Γ” εσωτερικά στις 2 γωνίες
  • Απλώνουμε τη μαρμελάδα στη μέση
  • Ενώνουμε τις 2 εσωτερικές γωνίες
  • Περνάμε σταυρωτά τις δύο εξωτερικές γωνίες
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C


Cool Artisan